Led Panel τετράγωνο εξωτερικό

14,00

Category: Tag:

Description

Αυτό το Κομψό φωτιστικό LED οροφής είναι ισοδύναμο με 30 Watt , ενώ καταναλώνει μόνο 8 watt έτσι θα έχετε εξοικονόμηση στην ηλεκτρική ενέργεια σας και μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα .Αυτό το φωτιστικό οροφής παρέχει μια μεγάλη πηγή γενικού φωτισμού , κατάλληλο για χρήση σε γραφεία , σπίτια , εργοστάσια , σούπερ μάρκετ , έργα φωτισμού ,κ.α .

Η εξοικονόμηση κόστους με τη χρήση LED φωτιστικών είναι τεράστια , μπορεί να είναι πιο ακριβά  στην αρχική τους αγορά από μια συνηθισμένη λάμπα αλλά χρησιμοποιούν 10 φορές λιγότερη ενέργεια  ώστε να βοηθάνε στην διάσωση του περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή .

Lighting Expert είναι ένα εμπορικό σήμα που μπορείτε να εμπιστευθείτε, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του φωτισμού, έχουμε επενδύσει σημαντικά στον έλεγχο της ποιότητας ώστε να παρέχουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές . Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα και την καινοτομία , προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εγγύηση 24 μηνών , για να είστε 100 % ικανοποιημένοι με την αγορά σας .

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή παρακαλώ καλέστε την έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, η οποία είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα LED .

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.